2009-10-05

Matte har varit sjuk...

Hej!
Nu är jag ÄNTLIGEN här igen! Matte har varit sjuk, och har därför inte kunnat hjälpa mig att skriva. Hon är nog inte helt frisk riktigt än, men tillräckligt för att hjälpa mig att blogga. :) Idag, tisdag, har vi inte gjort något särskilt, bara det gamla vanliga, än så länge. Dagen är inte slut ännu... Jo, just det! Sist jag skulle ut idag så fick jag prova att gå i trapporna istället för att åka hiss. Hissen var upptagen. (matte var inte med just vid det tillfället.) Först tyckte jag att trapphuset var lite läskigt, men efter hand så vande jag mig.
Igår kväll åkte vi på kurs som vanligt. Jaffa var också där. :) Vi försökte som vanligt busa med varandra, men tydligen finns det någon regel om att man inte får leka med andra hundar när man går på kurs! Jättedum regel tycker jag, och Jaffa också för den delen!!! Men vi lyckas för det mesta busa i alla fall. ;)
Igår luktade det extra gott på planen, så jag ville ju gå och nosa, inte springa runt och göra massa övningar, som matte tyckte vi skulle göra...! Men jag var ganska duktig ändå, tydligen... : Jag klarade "sitt och stanna kvar" riktigt bra faktiskt. ja, efter att ha sprungit iväg en gång först förstås... Efter det höll de mig i slakt koppel, men jag satt kvar utan att någon behövde hålla emot. Sedan fick vi hoppa över hinder, ett såntdär plank som fanns med när pappa visade hur lydnad klass 1 går till, på kennelträffen. Det klarade jag galant! Vi fick test några andra lydnadsmoment också. Efteråt så tror jag matte sa något i stil med "ingen lydnadschapion direkt." Jag förstår inte vad hon menar?! Jag tycker att jag är fulländad! Och jag hade faktiskt viktigare saker att göra igår, än att lyssna på vartenda ord HON sa...! Man hon verkar ha bestämt sig för att jobba vidare med den här lydnadsgrejen...
Nu måste jag nog ta och avrunda... Ha det gott allesammans! :)
Mvh Lucy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar