2010-02-21

Jag har lärt mig ett nytt trick, med hjälp av klicker! :)

Hej!

Den här dagen har varit ganska lugn, det har inte hänt så mycket. Matte och jag har jobbat vidare med klickerträningen, så mycket mer har vi fakktiskt inte gjort faktiskt... Fast vet ni vad? Matte har lärt mig ett första trick, alltså första med hjälp av klicker menar jag. Jag har lärt mig vinka! :) Hon ville börja med något ganska enkelt för se om jag förstod, och det gick bra. :) Och det kommer bara gå bättre och bättre med tiden!

Vi skulle ha lagt upp någon bild eller film på det här om vi kunnat, men mattes kamerasladd har gått upp i rök, så det går jag inte...! Matte får passa på att ta kort när Jasmin jobbar, för hon brukar vara snäll och ta sin kamera, med tillhörande sladd med sig. Hon är snäll hon, Jasmin. :)

Det får avsluta dagens inlägg.

Ha det gott!

Hälsningar Lucy

1 kommentar:

  1. Hej! tack för kommentaren på mitt blogginlägg:) Va roligt att du har en blogg:) Å vilken find hund du har. Jag har också en hund. Hon heter Silja och är en Engelsk springer spaniel. Hon fyller 10 år i år så hon börjar bli till åren. Men hon är väldigt pigg ändå för att vara så gammal. Silja skulle ha blivit en sericehund till mig. Men sen bestämde vi i familjen att hon bara skulle bli en familje hund. Men det är min hund mest. Vi brukar gå på en massa långpromenader. Hon älskar att vara ute. Ha det så bra nu.. Kramar Johanna med hunden Silja

    SvaraRadera